lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Repsol YPF torna a baixar entre dues i quatre pessetes les benzines

És el tercer pic en quinze dies que la líder petroliera pren la mesura

Repsol YPF, primera operadora petroliera espanyola amb un 45 per cent de quota de mercat, baixà a partir de la mitjanit d'ahir quatre pessetes el preu de la benzina sense plom de 95 octans, tres pessetes el de la benzina súper i el de la sense plom de 98 octans, i dues pessetes el del gasoil d'automoció, segons varen assegurar fonts de l'empresa.

Així, el preu mitjà de la benzina sense plom de 95 octans, la de major consum a Espanya, es va situar en 134'8 pessetes a totes les estacions de servei de la petroliera, mentre que el cost de la benzina súper va arribar a 146'7 pessetes per litre i el de la sense plom de 98 octans a 150'7 pessetes. Per la seva part, el litre de gasoil va caure fins a les 125'4 pessetes.

Aquesta rebaixa de preus és la tercera que realitza l'operadora en els últims quinze dies i es deu a la recuperació de l'euro davant del dòlar i a la baixada de les cotitzacions internacionals dels productes petroliers en les últimes setmanes. Amb aquesta mesura, Repsol YPF ha baixat entre 10 i 11 pessetes el preu de totes les seves benzines i cinc pessetes el del gasoil d'automoció en els dos últims mesos. Dimars, BP va anunciar una nova rebaixa del preu dels seus carburants, després que Cepsa ho fes dilluns.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris