muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

British Petrolium abaixa les seves benzines entre dues i tres pessetes

British Petrolium (BP), la tercera petroliera que opera a Espanya, amb una quota de mercat del 7 per cent, va abaixar, a partir de la mitjanit passada, tres pessetes el preu de les benzines súper i sense plom de 98 octans i dues pessetes el de l'eurosúper i el gasoil d'automoció, varen informar ahir fonts de l'empresa. Amb aquesta rebaixa, el preu màxim del litre de benzina sense plom de 95 octans se situa a les estacions de servei de British Petrolium en les 136'9 pessetes; el de la superstar, en 150'9 pessetes; i el de la súper, en 148'9 pessetes.

Pel que fa al gasoil d'automoció, el màxim va quedar fixat, a partir d'ahir mitjanit, en les 125'9 pessetes per cada litre. Segons la mateixa font, aquesta rebaixa ha estat adoptada per la tendència a la baixa registrada en els mercats internacionals de benzines i gasoils, acompanyada de la recuperació de l'euro enfront del dòlar. BP, que va abaratir el passat dia 7 quatre pessetes les seves benzines i una pesseta el gasoil, va acumular, en dues setmanes, una rebaixa en els seus carburants d'entre set i tres pessetes.

Amb aquesta baixada de preus, BP s'uneix a l'aplicada per la segona petroliera a Espanya, Cepsa, que des de la matinada d'ahir ven la súper i la sense plom de 95 octans 3 pessetes més barates, i la superstar, a 5 pessetes menys, mentre que en els gasoils la rebaixa ha estat de 2 pessetes. Per la seva part, fonts de Repsol, que va aplicar la darrera rebaixa el 13 de desembre, varen assegurar que ara per ara no tenen previst cap canvi de preus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris