lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Breus

• ECONOMIA

Baixa preu del gas liquat El Govern espanyol va decidir ahir reduir un 4'8 per cent el preu dels gasos liquats de petroli (GLP) per a canalització a usuaris finals i un 5'7 per cent el dels GLP venuts a granel a empreses distribuïdores, segons una resolució de la Direcció General de Política Energètica i Mines publicada ahir al Butlletí Oficial de l'Estat.EP.

Jazztel debuta a Borsa Jazztel, que ahir va debutar al Nou Mercat amb una plusvàlua del 0'21%, confia que la borsa de Madrid sigui la seva plaça de referència i que la majoria de les transaccions borsàries d'aquesta companyia es facin al parquet espanyol, segons va indicar ahir el president de l'empresa, Martín Varsavsky. EP.

• CRÒNICA NEGRA

Membre CNT fou assassinat per indigent El sindicalista de la CNT que va morir la nit passada a causa d'un cop rebut quan repartia propaganda a l'estació d'Atocha va ser agredit per un indigent que sembla que estava sota els efectes de l'alcohol, va informar la Prefectura Superior de Policia. El presumpte autor de l'agressió es va entregar ahir matí. Emilio Mejías Tejada, de 39 anys, va morir la matinada de diumenge a l'Hospital Doce de Octubre, a causa del cop que es donà al crani després de rebre un cop de puny a l'estació d'Atocha.EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris