algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Cepsa abaixa el preu de les benzines i el gasoil entre dues i cinc pessetes

La petroliera pren aquesta mesura per tercera vegada en quinze dies

Cepsa, segona petroliera que opera a Espanya, amb una quota de mercat del 25 per cent, abaixà a partir d'ahir mitjanit 3 pessetes les benzines súper i sense plom de 95 octans, 5 pessetes la de 98 octans i 2 pessetes tots els seus gasoils, informaren fonts de la companyia.

Després d'aquesta rebaixa, el preu màxim del litre de benzina súper a les estacions de servei de Cepsa se situa en 146'9 pessetes, el de l'eurosúper en 136'9 pessetes i el de la sense plom de 98 octans en 148'9 pessetes. Pel que fa al gasoil d'automoció, el preu màxim passa a ser de 125'9 pessetes litre, mentre que l'agrícola baixa fins a les 88'9 pessetes i el de calefacció fins a les 87'9 pessetes.

Segons la mateixa font, aquesta decisió obeeix a la baixada de preus registrada en els mercats internacionals de benzines i gasoils i a la caiguda de la cotització del barril de cru brent, com també a la recuperació de l'euro davant del dòlar.

La rebaixa, que s'uneix a altres aplicades per la petroliera els dies 6 i 12 de desembre, suposa que en menys de dues setmanes Cepsa ha abaratit 8 pessetes el litre de súper i eurosúper, 10 pessetes el de la superstar i 4 pessetes el del gasoil d'automoció. Per la seva part, Repsol YPF assegura que per ara no preveuen cap canvi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris