nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Breus

• TRIBUNALS

Neguen ser d'ETA El jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón prengué ahir declaració als tres membres de la coordinadora d'euskaldunització AEK imputats per la seva presumpta col·laboració amb ETA, María Itziar Goienetxea Garmendia, María Victoria Armendariz Iraola i Àngel María Hermosilla Bermejo, que negaren estar relacionats amb ETA al·legant que es dediquen a ensenyar euskera.EP.

Indult a Liaño El ple de la Sala d'Allò Penal del Tribunal Suprem acordà ahir no abordar l'execució de l'indult concedit pel Govern a l'exjutge Javier Gómez de Liaño fins que el Butlletí Oficial de l'Estat no publiqui el decret que estableix la mesura de gràcia, segons informaren fonts de l'alt tribunal.EFE.

• CRÒNICA NEGRA

Xarxa il·legal d'oli La Guàrdia Civil de Sevilla ha desmantellat, en l'operació anomenada Sierra II, una xarxa d'envasament i distribució d'oli d'oliva adulterat que operava a les províncies de Sevilla i Huelva i que en comercialitzà més de 500.000 litres de l'any passat ençà. En aquesta operació es detingué A.L.S., de 55 anys, veí de Sevilla; A.M.R., de 37, de Castilblanco de los Arroyos (Sevilla) i J.M.J.R., de 56, de Dos Hermanas (Sevilla). EP.

• CONSUM

Mesures pel boví boig El Consell de Ministres donà ahir llum verda a la primera passa per a la creació de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària, amb l'aprovació del projecte de llei que posteriorment s'haurà de sometre a l'aprovació parlamentària. El projecte és la creació d'un organisme intersectorial, autònom i adscrit al Ministeri de Sanitat i Consum, i el fi del qual és promoure la seguretat dels aliments. EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris