nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

BP abaixa quatre pessetes les benzines i una pesseta el gasoil

BP Oil Espanya, la tercera petroliera establerta en el mercat espanyol, amb una quota de l'onze per cent, abaixà la mitjanit passada quatre pessetes el preu de totes les seves benzines i una pesseta el gasoil d'automoció, informaren fonts de la companyia British Petrolium. BP atribueix el descens a la tendència a la baixa dels productes en els mercats internacionals i a la incipient recuperació de l'euro davant el dòlar.

D'aquesta manera, la companyia se suma a la iniciativa portada a terme per Repsol i Cepsa, que abaixaren dimecres dues i tres pessetes, respectivament, el preu de les seves benzines, si bé mantingueren invariable el preu del gasoil d'automoció, mentre que la petroliera BP decidí rebaixar-lo una pesseta, en allò que constitueix la primera reducció del preu d'aquest carburant en el mercat espanyol des del mes d'abril passat d'enguany.

Amb aquests esperats descensos, els preus de venda al públic «més representatius» a les estacions de servei de la companyia BP de titularitat pròpia i «suggerits» als seus abanderats, se situarien en 127'9 pessetes per al gasoil A, 138'9 pessetes el litre de la sense plom de 95, 153'8 pessetes la sense plom de 98 i 150'9 pessetes la súper. BP té un total de 539 estacions de servei a Espanya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris