algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Breus

• EUSKAL HERRIA

Artefacte Desconeguts col·locaren la nit de dimecres un artefacte, compost per tres bombones de càmping gas i un iniciador, que no arribà a esclatar per una errada, a la porta de la seu del Diario vasco a la localitat guipuscoana d'Eibar, segons confirmà l'Ertzaintza. Un particular avisà la Policia basca de l'existència de l'artefacte a la porta del local. Desplaçats al lloc dels fets, els agents comprovaren que es tractava de tres bombones de càmping gas i un iniciador, i observaren una taca blanca a la porta de la seu del diari.E.P.

• AFERS EXTERIORS

«Tireless» El secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, afirmà ahir que demanarà la setmana que ve al Parlament explicacions al president del Govern, José María Aznar, sobre les seves declaracions a favor del trasllat del submarí Tireless, ja que el Govern només havia estudiat aquesta possibilitat si hi havia risc per a la seguretat. Zapatero s'ha preguntat què va voler dir exactament el president amb aquestes declaracions a un diari britànic, ja que en diverses ocasions havia reiterat que «si hi hagués risc per a la seguretat, llavors seria el moment per demanar-ne el trasllat». E.P.

• TRIBUNALS

Recursos El Tribunal Constitucional desestimà els recursos presentats per la Generalitat i el Parlament de Catalunya contra diversos articles de la Llei Orgànica de Regulació del Tractament Automatitzat de Dades de Caràcter Personal (LORTAD), i considerà «sense objecte» els presentats pel Defensor del Poble i per diputats del Partit Popular contra la mateixa llei, de 1992. L'Alt Tribunal havia reconegut en una sentència recent l'anul·lació parcial de dos articles de la Llei Orgànica de protecció de Dades de Caràcter Personal.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris