algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Breus

• TELECOMUNICACIONS

Telefònica Telefònica Mòbils, a través de la seva filial Telefónica Intercontinental, s'adjudicà ahir una de les quatre llicències de telefonia mòbil de tercera generació (UMTS) a Suïssa, per un import de 33'1 milions d'euros (uns 5.507 milions de pessetes), en la subhasta resolta amb aquesta finalitat. Les altres tres llicències correspongueren a les altres companyies que licitaren a la subhasta: diAx (Tele-Danmark), Orange (France Télé com) i Swisscom, amb la qual cosa cadascun dels candidats ha obtingut finalment una llicència.E.P.

• LABORAL

Contractes El ministre de Treball i Afers Socials, Juan Carlos Aparicio, va assegurar ahir que els «ritmes d'aplicació del contracte a temps parcial em semblen insuficients», per la qual cosa va advocar per acostar la seva utilització als nivells europeus mitjançant el foment de l'estabilitat i la voluntarietat d'aquests contractes. El ministre va afegir que a la Unió Europea el 80 per cent de la contractació és estable perquè aquest és «el contracte que demanen majoritàriament els treballadors».E.P.

• CARBURANTS

OCU El director gerent de la Unió de Consumidors i Usuaris, José María Múgica, explicà ahir que la baixada del preu de les benzines duita a terme la matinada d'ahir per Repsol i Campsa, que suposa una reducció de les tarifes de dues pessetes a excepció del gasoil, «sempre és una bona notícia per als consumidors». No obstant això, puntualitzà que «l'experiència sempre demostra que les baixades es produeixen amb una intensitat diferent de les pujades». Malgrat aquesta reducció del preu, Múgica assegurà que des de principis d'aquest any el preu dels carburants s'ha incrementat un 20 per cent. E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris