algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Arzalluz: «Aznar s'ha llevat la careta apostant només per la unitat estatal»

Segons el líder del PNB, el «camí» del president del Govern «està amb la seva Espanya gran»

El president de l'EBB del PNB, Xabier Arzalluz, assegurà ahir que el president del Govern, José María Aznar, s'ha llevat ja «la careta» i que la seva aposta se centra exclusivament a mantenir la unitat estatal, «així com l'entén: gran i lliure».

El líder nacionalista es referí d'aquesta manera a les manifestacions realitzades dissabte a Segòvia per Aznar en les quals assegurà que la seva intenció és defensar la Constitució enfront dels qui volen a Euskadi «trencar-la» per imposar «la secessió del terror».

Segons Arzalluz, el «camí» del president del Govern és «bastant clar i està amb la seva Espanya gran». «Nosaltres ens trobam en la meitat del bloqueig del PP i d'ETA, però continuarem el nostre camí "afegí. Crec que ambdós es necessiten i es complementen, però continuu convençut que al final guanyarem perquè el posicionament d'uns i altres no és per tirar-les endavant».

«Aznar s'ha llevat la careta i s'ha deixat d'ambigüitat de Lizarra i tot allò que vol és plantejar acarnissadament què és el que està cercant en el seu projecte d'unitat estatal. És ben clar qui són aquestes 17 veus i la més estrident per a ell és la de nosaltres», va dir. El dirigent del PNB es mostrà convençut que la «veu» del PNB no cap en el projecte d'Aznar i va assegurar que la formació jeltzale adoptarà les mesures necessàries «contra les seves mesures».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris