lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Breus

• EUSKADI

Amenaces El PNB de Navarra denuncià ahir l'aparició de pintades i dianes en diverses parets i comerços de Lesaka en contra del batle del municipi, José Luis Etxegaray, contra la formació nacionalista i diversos veïns de la localitat, «als quals els amenacen reiteradament amb l'única finalitat d'acovardir i sembrar recels en la població». Etxegaray, que és membre de la comissió permanent d'Udalbiltza, explicà que les pintades varen ser realitzades devers les dues de la matinada d'ahir, poques hores abans que començassin a Lesaka les tradicionals fires, que atrauen molt públic a la localitat.E.P.

• SANITAT

Legionel·la El batle d'Anglès, Josep Manel Bassols, afirmà ahir que la mort d'un veí de 67 anys per legionel·la és «un cas aïllat que no té relació amb el brot de Barcelona». La víctima va ingressar en un centre hospitalari amb bronquitis crònica i va morir el 20 de novembre. Les autoritats sanitàries no van informar respecte de les causes de la seva mort fins passats deu dies. Des de començament d'any s'han declarat uns trenta casos a les comarques gironines. El juny, la malaltia va afectar diversos treballadors de l'empresa Telefònica de Girona. E.P.

• CATALUNYA

Pressuposts El ple del Parlament acabà ahir el debat sobre les 287 esmenes a la totalitat del projecte dels Pressuposts de la Generalitat presentades pels grups d'esquerra i rebutjades gràcies a l'aliança entre CiU i PP, que en el transcurs de la sessió parlamentària enllestiren paral·lelament la negociació sobre els comptes de la Generalitat. Les negociacions suscitaren les crítiques del principal grup de l'oposició, que, en paraules del seu portaveu, Joaquim Nadal, converteixen el debat en «un joc de l'oca».E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris