algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Una parella i els tres fills moren per inhalació de monòxid de carboni

Aparegueren morts a casa per una mala combustió a l'escalfador d'aigua

Un matrimoni i els seus tres fills "dos bessons de dos anys i un de quatre" moriren ahir a Madrid, segons sembla per inhalació de monòxid de carboni a causa de la mala combustió de l'escalfador d'aigua.

Aquesta és la principal hipòtesi que estudien tant el jutge encarregat del cas com la Policia, que comprovaren que l'escalfador de gas butà estava encès quan es trobaren els cadàvers, i una mala combustió pot produir una emanació de monòxid de carboni, que és inapreciable per a l'olfacte, fet que suposaria el que és coneix com a «mort dolça». Segons varen dir fonts de la Prefectura de Policia, les primeres investigacions han determinat que la mort de la família va ser fortuïta, encara que el jutge ordenà la pràctica de l'autòpsia als cadàvers per precisar la causa de les morts, ja que no es descarten altres possibilitats, com una intoxicació alimentària.

Juan Carlos H.M., de 31 anys; la seva dona María del Mar, de 36, i els seus tres fills "dos bessons de dos anys i mig i un de quatre anys" varen ser trobats morts devers les nou del matí en el bany els dos primers i en la seva habitació els petits, i en el llit matrimonial el major dels fills. L'assistenta de la família arribà com tots els dies a les nou del matí a la casa, intentà obrir amb la seva clau, però es trobà amb la cadena de la porta posada, per la qual cosa avisà la tia dels petits. Ambdues alertaren un agent de Policia de servei en la zona i aquest obrí la porta.

El cos de la mare estava dins de la banyera, i el seu marit, nu de cintura per a dalt i amb uns calçons, estès de costat al terra, amb un cop al front, probablement causat en caure. Els cossos dels dos nins bessons varen ser trobats en pijama en la seva habitació, cada un en un llit, i el del seu germà gran, també en pijama, al llit matrimonial. Cap dels cossos no presentava signes de violència, a excepció del cop del marit. L'escalfador de gas, instal·lat a la terrassa amb vidres, estava encès i realitzà una mala combustió que, segons sembla, causà la mort dels cinc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris