nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

Interceptats a l'estret de Gibraltar 452 immigrants en tan sols un dia

En el grup hi ha dones embarassades, diversos nins i ferits

La Guàrdia Civil va interceptar durant tot el dia d'ahir 452 immigrants d'origen subsaharià a les costes de Tarifa (Cadis), entre els quals hi ha 11 dones, 5 d'elles embarassades, i diversos nins, amb la qual cosa el nombre d'immigrants detectats és el més alt en un sol dia, segons varen confirmar fonts de la Subdelegació del Govern de la província.

Precisament, al voltant de 100 immigrants indocumentats, de 415 d'interceptats la matinada d'avui a les costes de Tarifa (Cadis), són ara a les instal·lacions del poliesportiu de la localitat, on estan sent atesos per responsables de «Metges sense Fronteres», Caritas i Creu Roja.

Alguns d'ells estan rebent atenció mèdica per diferents molèsties o ferides ocasionades pel viatge, realitzat en diferents embarcacions amb les quals varen arribar a les costes gaditanes.

De manera paral·lela, s'està procedint al trasllat de diferents grups cap a les dependències de la Comissaria de la Policia Nacional i de la Comandància de la Guàrdia Civil d'Algesires (Cadis).

De fet, fonts de la Policia Nacional d'Algesires confirmaren que es va sol·licitar ahir suport a la Prefectura Superior perquè la unitat d'intervenció policíaca ajudi a realitzar els trasllats dels immigrants. Igualment, ahir mateix desenes d'aquests immigrants, els que eren d'orígen marroquí, foren repatriats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris