nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Otegi: «És un error dir que per a EH els empresaris no són importants»

El portaveu d'EH, Arnaldo Otegi, afirmà ahir que «van ben errats» els qui «volen barrejar les coses i transmetre la idea que per a l'esquerra abertzale no és important el treball que realitzen els empresaris en aquest país», ja que, segons va dir, «no planteja un model social sense empresaris». En qualsevol cas, destacà que els qui fan «ric i pròsper» el país són «fonamentalment els treballadors».

Otegi va fer aquestes declaracions quan li varen preguntar sobre la valoració que fa EH de l'atemptat comès dissabte a la localitat alabesa de Legutiano contra Mecanizados Alberdi, una empresa propietat d'un afiliat al PNB.

Durant la seva participació en el Kilometroak, celebrat enguany a Azpeitia, el portaveu d'EH subratllà que la «valoració política» que fa la seva formació d'aquest atemptat «no és diferent de la que pot fer entorn d'altres atemptats o accions armades que hi pugui haver en aquest país».

Del seu costat, la secretària de l'EBB, Josune Ariztondo, condemnà aquest atemptat i assenyalà que «quan ETA atempta contra empresaris o contra la vida de persones amb diferents opinions i adscripcions polítiques, atempta sempre contra la societat basca i, per tant, també contra el PNB, com a part significativa i important d'aquesta societat basca».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris