nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
22°

La Guàrdia Civil deté 148 immigrants il·legals en intentar arribar a la costa de Tarifa

Efectius del Servei Marítim de la 408 comandància de la Guàrdia Civil d'Algesires (Cadis) detingueren la matinada d'ahir 148 immigrants indocumentats, entre ells quatre nins de poca edat, en el transcurs de tres operacions que es desenvoluparen a la costa gaditana de Tarifa.

En la primera detenció, el Servei Marítim d'aquesta comandància interceptà una embarcació tipus zòdiac, amb un contingent de 52 immigrants il·legals, dels quals 21 eren d'origen subsaharià: deu dones (quatre acompanyades amb menors de poca edat) i onze homes. Els 31 indocumentats restants, d'aquesta operació, eren marroquins (2 dones i 29 homes).

Per altra banda, a les 3.10 hores, efectius de la Guàrdia Civil detingueren a la platja de Bolonia una embarcació amb 42 indocumentats d'origen subsaharià, 22 homes i 20 dones. Així mateix, durant aquesta matinada també s'interceptà a la platja de Paloma Baja, al terme municipal de Tarifa, un contingent de 54 immigrants il·legals, 34 dels quals eren homes i 20 dones.

Els 148 indocumentats localitzats han estat traslladats a la Comandància per fer la instrucció de diligències i l'entrega a la comissaria. D'altre costat, agents del Cos Nacional de Policia detingueren a Alacant dos ciutadans marroquins com a presumptes integrants d'una xarxa dedicada a la immigració il·legal que operava en aquesta província.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris