nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El silenci, contra la violència etarra

Milers de persones de tot l'Estat condemnen els darrers atemptats d'ETA

Milers de ciutadans, entre ells nombrosos polítics, secundaren ahir les convocatòries de concentracions silencioses i manifestacions fetes per diversos col·lectius al llarg del dia d'ahir. Volien expressar el seu rebuig pels darrers atemptats d'ETA i que han costat la vida al president de la patronal guipuscoana, José María Korta, i al subtinent Francisco Casanova, així com també el cotxe bomba de Madrid, que ferí onze persones.

A Sant Sebastià, centenars de persones es concentraren en silenci i durant l'acte s'escoltaren els crits que proferia un grup de joves radicals que es manifestaven per carrers propers. A Bilbao, també diversos centenars de ciutadans secundaren una concentració silenciosa. Un miler de persones secundà la convocatòria a Vitòria, on també es produïren enfrontaments verbals amb persones procedents d'una assemblea de Gestors Pro Amnistia.

A Pamplona, un miler de persones condemnaren les accions d'ETA en silenci durant quinze minuts, per finalizar l'acte amb una tancada ovació. A Madrid, unes tres mil persones a la Puerta del Sol, entre elles el vicepresident primer del Govern, Mariano Rajoy, i el secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, mostraren aquest rebuig.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris