algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Antich és l'únic president autonòmic que avalà el nou secretari general del PSOE

Francesc Antich: «Zapatero i nosaltres anam pel mateix camí i ens ajudarà a les Balears»

L'únic president de comunitat autònoma socialista que avalà amb la seva firma la candidatura de José Luis Rodríguez Zapatero no podia amagar ahir la seva satisfacció. Totes les travesses donaven per fet que, en l'executiva que es donarà a conèixer avui, Francesc Antich hi ocuparia un lloc destacat. En tot cas, l'alegria a la delegació illenca era palpable, per la sintonia ideològica que des del primer moment havien manifestat amb el ja secretari general del PSOE.

Tot just després que els resultats de les votacions fossin proclamats oficialment, Francesc Antich concedí una breu entrevista a Diari de Balears on afirmá que estava totalment satisfet:'Com tothom sap, ja fa un parell de setmanes que vaig dir que Rodríguez Zapatero era la persona que podia fer recuperar la il·lusió als socialistes. És una persona de la meva generació i, per tant, amb idees noves.

Té l'actitud que necessitam els socialistes, de més diàleg, de més arribar a la gent, de més obertura del partit, de saber escoltar la societat. Rodríguez Zapatero personifica un PSOE preocupat pel medi ambient, un PSOE que vol liderar la modernitat, un PSOE que vol ser el partit dels progressistes d'Espanya. I, sobretot, té clar que l'Espanya real és una Espanya plural. Ara hem de consolidar entre tots aquest Estat federal que des de fa temps empenyem. En definitiva, ell pot ser l'impuls definitiu perquè d'aquí a poc temps els progressistes tornem a governar Espanya.' Francina Armengol, futura secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, tampoc no amagava l'alegria i destacava el suport que els socialistes illencs havien atorgat a Zapatero des del primer moment. Així mateix, volqué remarcar que Francesc Antich era l'únic dels sis presidents socialistes de comunitat autònoma que havia avalat amb la seva firma la candidatura de Rodríguez Zapatero.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris