algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Espanya i USA firmen un conveni de cooperació científica sobre energia

La ministra espanyola de Ciència i Tecnologia, Ana Birulés, i el secretari d'Energia de Estats Units, Bill Richardson, firmaren ahir un conveni de colaboració científica i tecnològica per potenciar els projectes innovadors d'ambdós païses en el camp energètic.

Alguns dels objectius plantejats són la disminució del impacte ambiental dels sistemes energètics tradicionals, el desenvolupament de noves fonts d'energia i l'estudi de possibles solucions energètiques a llarg plaç.

Aquest document firmat per ambdós països suposa la culminació de la cooperació entre les autoritats espanyoles i nordamericanes dintre del marc de l' Acord Interguvernamental de Colaboració Científica i Tècnica que ve desenvolupant desde 1994, i en ell han participat diversos organismes públics de investigació.

En l'esmentat acord de cooperació han participat grups de investigadors de les universitats espanyoles, del Consell Superior de Investigacions Científiques (CSIC), i del Centre de Investigacions Energètiques, Medioambientals i Tecnològiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris