nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

CiU agraeix l'oferta d'ERC perquè li permet marge d'acció davant el PP

El portaveu de CiU en el Congrés, Xavier Trias, considera que l'oferta de col·laboració a la Generalitat llançada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) «és positiva i d'agrair» perquè, entre d'altres coses, permetrà a CiU major marge d'actuació davant el PP. No obstant això, considera que els nacionalistes catalans tenen l'obligació de continuar col·laborant amb el PP, que és la força majoritària a l'Estat espanyol, encara que creu que això dependrà dels populars.

En una conferència de premsa oferida en el Congrés, Trias explicà que l'oferta d'ERC suposa una «posició nova» i «seria un error no escoltar-la amb atenció». A més, creu que aquesta actitud d'Esquerra permetrà a CiU «una actitud molt més clara» respecte del PP els propers mesos. «Ens dóna un marge d'acció important», afegí.

Tot i això, considera que s'ha de «ser sensats» abans de prendre decisions i recordà que el «primer objectiu» de CiU és col·laborar amb la força majoritària a Espanya, el PP, i no veu raó perquè aquesta relació no continuï avançant. Així, pensa que en el primer període de sessions de la legislatura «les coses han funcionat dins la normalitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris