algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

José Bono anuncia que no acceptarà una Executiva socialista hipotecada

Assegura que no entrarà en «polèmiques» amb els altres candidats del PSOE

El candidat a la Secretaria General del PSOE José Bono assegurà ahir a Jaén que «estic disposat a guanyar, però no al preu d'hipotecar la direcció o que l'Executiva no sigui la que realment tengui l'autoritat» i afirmà que, si resulta elegit, «compliré amb el mandat dels delegats i quan la Comissió Executiva es reuneixi seré conscient que hi resideix el poder que m'ha donat el Congrés Federal».

L'autonomia necessària de la Comissió Executiva, a la qual es referí Bono, és perquè, «sentint-se amb l'autoritat que el Congrés dóna, pugui posar de manifest davant els espanyols que el nostre és un partit polític i no una partida d'aventurers i on les minories no segueixen el criteri democràticament adoptat per la majoria». Per Bono, la direcció ha de dirigir i en el Congrés s'ha d'aconseguir que «el vaixell del PSOE tengui direcció i el timó no estigui abandonat».

Davant de la celebració del 35è Congrés Federal del PSOE, Bono adoptà el compromís de visitar totes les federacions regionals del partit perquè la idea que a partir d'ell es formin tots els delegats sigui provocada pel contacte directe i personal. Quant a la quota territorial, Bono aclarí que estava absolutament d'acord amb les declaracions del president de la Comissió Política i de la Junta d'Andalusia, Manuel Chaves, en les quals demanava cohesió del partit perquè «les referències familiars internes, si bé legítimes, no han de ser un referent, atès que les experiències anteriors amb l'exigència de quotes territorials no ens han anat gaire bé».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris