algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Aznar advoca per la liberalització perquè beneficia quaranta milions de ciutadans

Diu a CiU que ha de recordar qui va guanyar les passades eleccions generals

103060

El president del Govern espanyol, José María Aznar.

El president del Govern espanyol, José María Aznar, defensà ahir enèrgicament a Manila les recents mesures liberalitzadores de l'Executiu, i ressaltà que pot entendre que hi hagi interessos corporatius o sectorials que no hi estiguin d'acord, però assenyalà que es beneficiaran 40 milions d'espanyols. Així mateix, recordà a CiU qui guanyà les eleccions el març passat, i negà que hi hagués cap decret aprovat en el Parlament només amb els vots del PP.

Aznar, que va fer aquestes manifestacions en conferència de premsa durant el balanç de la seva visita oficial a les Filipines, comentà que comprenia la reacció d'alguns grups sobre tema, però no la compartia. Això no obstant, destacà que els monopolis no li semblen el «camí de progrés» que necessita la societat espanyola, i ressaltà que els consumidors espanyols en el seu conjunt ho aprecien «de manera intensa».

Posà també l'exemple de la liberalització del sector del gas l'any 2003, i indicà que encara que hi ha empreses a les quals no els convé, als consumidors espanyols sí que els convé. Aznar subratllà que no s'han pres aquestes mesures «per interessos conjunturals, sinó estructurals per a l'economia espanyola». Així mateix, va dir que serà «extraordinàriament positiu per generar llocs de feina al nostre país».

Respecte de les crítiques d'algun sector de CiU al seu propi partit per seguidisme cap al Govern central, comentà que el PP fa costat als nacionalistes catalans en el seu Parlament, i recordà que s'ha d'«assumir amb normalitat» el resultat de les passades eleccions de març, perquè la vida política «és com és», i a ell també li hauria agradat guanyar l'Eurocopa, el Campionat del Món i que l'idioma oficial de les Filipines fos l'espanyol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris