algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Bono no se sent capaç de dur el PSOE a la victòria si no és des d'una majoria sòlida

Explicà que aquesta afirmació «no és una expressió de supèrbia sinó el reconeixement d'una limitació»

El president de Castella-La Manxa i candidat a la secretaria general del PSOE, José Bono, reconegué ahir que «personalment no em consider capacitat per dirigir el partit a la victòria sinó és des d'una majoria sòlida» i afegí que en el cas que hi hagués una segona volta «no em presentaria».

Bono explicà que aquesta afirmació «no és una expressió de sobèrbia, sinó el reconeixement d'una limitació» per setenciar que «o tenc una majoria consolidada i forta o serà molt difícil poder conduir el PSOE amb un projecte modern fins el Govern de la nació».

A l'executiva no se l'elegeix per delegacions, sinó pel vot dels delegats que són lliures i poden emetre el que consideren oportú», digué Bono, en resposta a la proposta de la també candidata socialista, Rosa Díez, qui advoca perquè les delegacions que vagin al congrés no vagin condicionades a un candidat, sinó votar el secretari general i si aconsegueix un 51 per cent començar el procés d'aliances.

En aquest punt, aprecià que «fa falta una execució que tengui autoritat i sigui autònoma, o sigui que la direcció del partit no pugui semblar que està mediatitzada o no té poder». Segons Bono, «no es tracta d'arribar a la situació del passat en la qual molt pocs tenien molt de poder i no es tracta de fer certa la frase que el que es mou no surti a la foto perquè la disciplina castrense no és pròpia d'un partit modern».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris