nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Rajoy reprotxa a Ibarretxe haver anat a la Moncloa «amb un paper preparat»

Afirmà que el lehendakari no tingué «la mínima voluntat de rectificar»

El vicepresident primer del Govern, Mariano Rajoy, reprotxà ahir a Sant Sebastià al lehendakari, Juan José Ibarretxe, haver anat a la seva cita amb el president del Govern, José María Aznar, «amb un paper preparat», ja que, al seu parer, significa no tenir la «mínima voluntat de rectificar». Durant el X Congrés del PP de Guipúscoa, el secretari general del PP, Javier Arenas, indicà, per la seva part, que la contribució del PSOE és «molt important» per aconseguir «l'alternativa de govern «al nacionalisme».

En el Congrés "en el qual, com estava previst, la regidora donostiarra María San Gil va ser elegida, amb el 90 per cent dels vots emesos, nova presidenta del PP guipuscoà en substitució de Ricardo Hueso", Rajoy subratllà que «anar a Madrid amb un paper preparat, redactat abans d'una reunió sense escoltar l'interlocutor, és anar a res, és no tenir ni la més mínima voluntat de rectificar un clamorós error».

Rajoy acusà Ibarretxe de «no ser el lehendakari de tots els bascs» i incidí en el fet que «un president d'un govern no pot estar a les ordres de ningú, per molt president del partit que sigui». Així mateix, criticà el president del PNB, Xabier Arzalluz, perquè declarà que «coincideix en els fins amb ETA, però no en els mitjans», ja que segons ell «quan algú coincideix en els objectius, d'aquí a legitimar els mitjans pot no haver-hi massa tirada».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris