cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Breus

• POLÍTICA

El suport del PSC L'excandidat del PSOE a la Presidència del Govern Josep Borrell considera que el PSC només hauria de donar suport al candidat a la Secretaria General del partit que sigui «un ferm defensor d'un nou model de partit obert i participatiu». Així ho va exposar dimecres a la nit davant l'assemblea de l'Agrupació Socialista de Socialista de Sarriè-Gervasi, a Barcelona, on es va pronunciar a favor d'una segona volta per elegir el nou secretari general i advertí que «no es pot substituir la democràcia per la demoscòpia».E.P.

• ECONOMIA

Acord Lycos-Banesto Banesto i Lycos Espanya firmaren un acord per prestar serveis financers i de comerç electrònic a través d'internet, que inclou la realització d'activitats conjuntes a l'àrea de banca online, segons informaren les companyies. L'acord inclou la integració en el portal de Lycos del centre comercial online de Banesto, Escaparate, que preveu comptar a finals d'any amb més de dues mil tendes virtuals. El banc per internet de l'entitat financera, iBanesto.com, obrirà una oficina virtual a Lycos des la qual es podran contractar productes exclusius i realitzar tot tipus d'operacions a través de la xarxa.E.P.

Els comptes de Telefònica Telefònica haurà de presentar a la Comissió Nacional de Telecomunicacions els seus comptes corresponents a l'exercici 1999 separats per activitats segons el Sistema de Comptabilitat de Costs aprovat per la CMT en el seu consell del 15 de juny. La resolució de l'organisme regulador obliga Telefònica a presentar de forma desglossada els ingressos d'interconnexió, que obté d'empreses de propi grup i els que li paguen altres operadors.E.P.

• TRIBUNALS

Declaració pel cas Torras La jutgessa de l'Audiència Nacional Teresa Palacios prengué ahir declaració a l'imputat al cas KIO Manuel Prado y Colón de Carvajal, qui negà haver actuat en cap moment com «un lobby polític», perquè mai no tingué capacitat per comprometre que l'Estat espanyol participàs o no en la Guerra del Golf. Aixi, Prado negà que el motiu pel qual s'ingressaren en el seu compte 2.000 milions de pessetes procedents del grup Torras, a través de la societat Wardbase, fossin pagaments polítics, com sosté el també imputat Javier de la Rosa.E.P.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris