nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Bono adverteix que dimitirà tot d'una si és elegit i perd les primàries

Insisteix que el secretari general del PSOE ha de ser el candidat a la Moncloa

Els candidats a la Secretaria General del PSOE evitaren ahir entrar en desqualificacions mútues i optaren per fixar les seves pròpies posicions, en una jornada en la qual José Bono continuà perfilant el seu projecte i advertí que si es elegit i perd unes eleccions primàries, dimitirà tot d'una.

Quaranta-vuit hores després d'anunciar la seva candidatura a la Secretaria General del PSOE, Bono insistí en la necessitat d'elegir un secretari general amb «autoritat» i rebutjà la possibilitat de repetir «la mala experiència que tinguérem amb Borrell i Almunia».

Bono afirmà que el secretari general del PSOE ha de ser el candidat a la Presidència del Govern, perquè «encara que l'home és qui ensopega un parell de vegades amb la mateixa pedra, amb l'ensopegada que hem tingut amb l'experiència passada repetir-ho seria desbaratat».

El mateix dia que la Comissió Política es donava de termini una setmana per presentar les diferents possibilitats d'elecció del secretari general, Bono advertí del «perill» d'elegir primer un secretari general i després a la Comissió Executiva.

D'altra banda, i en resposta a José Bono, l'eurodiputada Rosa Díez insistí en la necessitat d'un «canvi» a l'organització per «tornar a guanyar» a les properes eleccions, i opinà que «més autoritat sense més democràcia» és una «equació» que «no funciona» en el PSOE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris