nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Breus

• ECONOMIA

Puja el preu dels gasos liquats Els preus màxims de venda abans d'imposts dels gasos liquats del petroli utilitzats com a combustibles o carburants per a usos domèstics, comercials i industrials pugen a partir d'avui entre un 8'71 per cent en el subministrat per a canalització a usuaris finals i el 10'97 per cent en el cas del GLP en orri per a empreses distribuïdores, segons la resolució del Ministeri d'Economia que publicà ahir el Butlletí Oficial de l'Estat.E.P.

• CRÒNICA NEGRA

Detinguts 15 immigrants il·legals Un total de 15 immigrants d'origen subsaharià varen ser detinguts ahir per agents de la Policia Nacional després de desembarcar d'una pastera a la zona del Reducte a Arrecife, de Lanzarote. Els immigrants detinguts són 13 homes i 2 dones, que declararen ser súbdits de Nigèria.E.P.

Pont provisional al Vendrell La companyia de Ponts del Batalló de Camins número 1, pertanyent al Regiment d'Especialitats d'Enginyers número 11 de l'Exèrcit, va iniciar ahir el trasllat del material necessari per al muntatge de dos trams de pont Bailey que s'instal·laran a la zona de la Riera de la Bisbal, al municipi del Vendrell. Encara que no està prevista la data de finalització del treball, sí que hi ha ordre que aquest s'executi amb la major rapidesa possible. La instal·lació d'aquest pont permetrà per un costat el pas de vianants i per un altre la circulació de vehicles en doble sentit.E.P.

• TRIBUNALS

Demanen 3 anys de presó per a enginyers La Fiscalia sol·licita en l'escrit de conclusions provisionals tres anys de presó i inhabilitació especial de cinc anys per als vuit enginyers acusats de la riuada d'aigua que causà la mort a dotze persones "entre elles una dona embarassada de nou mesos", i ferides de diversa consideració a altres 56. El trencament del dipòsit es produí com a conseqüència de la pressió de l'aigua, que va desprendre els ancoratges de les parets de ciment i la coberta, en sortiren projectats onze plafons, i es produí una riuada que, afavorida per la diferència d'altura de l'emplaçament de la bassa, corria amb gran força per un barranc pròxim a la ciutat de Melilla.E.P.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris