algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Bono anuncia la candidatura a liderar el PSOE, segur que el durà a la victòria

Assenyala que no vol ser el secretari general dels socialistes a «qualsevol preu»

58846

José Bono saluda després d'anunciar la seva candidatura.

El president de Castella-la Manxa, José Bono, presentà ahir formalment a Toledo la seva candidatura a la Secretaria General del PSOE, a la qual concorre sense cap programa previ i amb un projecte que no és «en contra d'Aznar, sinó a favor de la societat». Bono confirmà la seva decisió davant les 1.500 persones que assistiren a l'Assemblea de Delegats del PSOE de Castella-la Manxa, que es dugué a terme en el campus universitari de la Fàbrica d'Armes de Toledo, i que aplaudiren llargament l'anunci de la nova candidatura.

Bono indicà, dirigint-se als assistents, que s'hi presenta «per guanyar» i digué que «vull guanyar, però estic disposat a perdre; no vull guanyar a qualsevol preu i això ha de quedar clar». En aquest sentit, assenyalà que qui dirigeixi el PSOE ha de tenir «autoritat, autonomia i fortalesa» i assegurà que no hi concorre amb cap programa previ. «No tinc projectes en contra de ningú, el meu projecte ni tan sols és en contra d'Aznar, és el projecte del PSOE a favor de la societat», afirmà.

Bono assegurà que la regeneració del partit exigeix que cap dirigent tengui «tant poder que es faci imprescindible, ni tan poc que ningú no li faci cas». Així, assegurà que «ningú sense autoritat no pot liderar la mudança que s'ha de fer al PSOE» i digué que «si he d'aconseguir la majoria la darrera nit, fent concessions de poder, no seré secretari general». Així mateix, reivindicà el passat del Partit Socialista i, després d'al·ludir a èxits de l'etapa del PSOE en el poder, com la universalització de les pensions, l'educació o les pensions, assegurà que «nosaltres estam en pau amb el nostre passat, qui el vol esborrar és que no està en pau amb ell mateix, però els encerts són aquí».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris