lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Danys materials i cap persona ferida en dues explosions a ETT de Madrid

Els atacs són semblants als de Barcelona, València i Burgos

Dos artefactes casolans explosionaren ahir a la matinada en dues empreses de treball temporal (ETT) de Madrid, sense que no es registrassin ferits, encara que provocaren danys materials de diversa consideració. Unes hores més tard, la Policia explosionà de manera controlada una tercera bomba casolana col·locada també en una ETT. En menys d'una setmana, s'han produït atacs semblants en els jutjats de València, en quatre ETT de Barcelona i en els jutjats i comissaria de Mirada de l'Ebro (Burgos).

Les cinc primeres explosions, a València i Barcelona, foren reivindicades pels Grups de Resistència Antifeixista Primer d'Octubre (Grapo). Els atacs continuaren ahir durant la matinada a Madrid. El primer es produí minuts abans de les cinc de la matinada, en l'ETT ubicada en el número 619 del carrer Alcalà, en el districte de San Blas. L'explosió ocorregué quan algú trencà la lluna de l'empresa i llançà a dins l'artefacte, que esclatà i causà danys materials en el local, sobretot en el sostre i en el mobiliari.

La segona de les explosions tingué lloc una hora més tard, en el passeig de les Delícies, en el districte d'Arganzuela, en una oficina de l'empresa Olsten, en la cinquena planta, per la qual cosa els danys en l'interior del local són majors que en el cas anterior. Unes hores més tard, agents del grup de tècnics en desactivació d'explosius de la Policia explosionaren de manera controlada un tercer artefacte situat en l'ETT ubicada en el cinquè pis del portal D del número 16 de l'avinguda de Burgos, en el districte de Chamartín. Un home, que telefonà des d'una cabina i no s'identificà avisà la Policia de l'artefacte.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris