nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Breus

• CRÒNICA NEGRA

Nina morta Una nina de quatre anys, Jazmín Roumaní Oliva, morí asfixiada ahir com a conseqüència d'un incendi originat en una habitatge de Palma del Río (Còrdova), per causes que encara es desconeixen. Els fets tingueren lloc entre les 07.00 i 08.00 hores; els pares deixaren la petita amb la seva padrina per motius laborals. L'àvia sortí a realitzar algunes compres i quan tornà descobrí que s'havia produït un incendi al domicili, les causes del qual s'ignoren. La petita, que compliria cinc anys al novembre pròxim, va ser trobada en la segona planta de l'edifici i morí asfixiada.E.P.

• PESCA

Acord Més de 67.000 tripulants i 17.300 vaixells es veuran beneficiats per la nova llei de pesca marítima que determina el marc normatiu per a una explotació equilibrada de recursos en les costes espanyoles. El projecte acota l'àmbit de competència estatal i determina el marc normatiu bàsic que han de tenir en compte les comunitats autònomes per exercir les seves competències en matèria pesquera.E.P.

• POLÍTICA

Lloguers El Consell de Ministres aprovà ahir un Reial Decret que modifica els reglaments de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i de l'Impost sobre Societats, rebaixant el tipus de retenció aplicable als lloguers o subarrendaments d'immobles urbans del 18 al 15 per cent. A més, el Govern aprovà ahir la reglamentació tecnicosanitària específica dels aliments dietètics destinats a usos mèdics especials.E.P.

Acord PP-PSOE Partit Popular i PSOE arribaren ahir a un acord per renovar els membres integrants dels òrgans institucionals el nomenament dels quals correspon al Parlament. Els portaveus d'ambdós grups, es felicitaren pel consens dins del marc de cordialitat i l'enteniment en què només es trobaren dificultats en la negociació del Consell de RTVE. Els candidats als tres òrgans institucionals se sotmetran a examen previ dimecres i dijous de la setmana que ve.E.P.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris