nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Lycos aportarà el 70% dels ingressos de la companyia resultant de la fusió amb Terra

Villalonga justifica l'operació perquè les possibilitats de futur s'han multiplicat en unir-se al portal nord-americà

El president de Telefònica i de la seva filial d'internet, Juan Villalonga, assegurà ahir que entre un 70 i un 75 per cent dels ingressos i de les pàgines vistes de la companyia resultant de la fusió Terra-Lycos procediran de la nord-americana, i així justificà l'oportunitat estratègica que suposa l'adquisició de Lycos i el preu pagat.

Villalonga, que intervingué en la junta ordinària d'accionistes de Terra com a president de la companyia, assegurà que «les possibilitats de futur de Terra s'han multiplicat gràcies a la fusió amb Lycos». En aquest sentit, recalcà que la nova companyia aconseguirà un benefici abans d'imposts, amortitzacions i depreciacions (Ebida) positiu cap al tercer o quart trimestre del 2001, un any abans del previst en el pla de negoci de Terra.

Així mateix, anuncià que, gràcies a la fusió amb Lycos, Terra emprendrà projectes d'expansió cap al «món àrab, la Xina, l'Índia, Europa de l'Est i les república de parla turca». El president ha destacat que la nova companyia «és i serà espanyola, però amb una clara vocació internacional». En aquest sentit, anuncià que tindrà centres operatius a tots els països on actuï, encara que els dos més importants estaran a Miami i Barcelona.

Villalonga respongué a un accionista, que criticà el preu que es pagarà per Lycos i l'efecte negatiu que ha tingut sobre les accions de Terra, i assegurà que la resta de companyies d'internet del món, com AOL, T-Online o Yahoo!, han experimentat caigudes en borsa superiors al 30 per cent, mentre que Terra només ha perdut un 14'5 per cent, aproximadament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris