cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

Matilde Fernández afirma que Bono està «privant» els militants del debat

Creu que el partit viu una «crisi» de la qual s'ha de sortir en el Congrés Federal

L'exministra d'Afers Socials i candidata a la Secretaria General del PSOE, Matilde Fernández, assenyalà ahir, a Albacete, que el president de Castella-la Manxa, José Bono, i la resta d'aspirants que no han presentat formalment la seva candidatura estan «privant» els militants de base del debat, amb vista al 35è Congrés Federal.

Fernández, que visità Albacete per donar a conèixer les seves propostes, convidada pel corrent d'opinió Unitat Socialista, indicà que fins ara els militants només poden pronunciar-se sobre Rosa Díez i el seu manifest, i sobre ella i la seva ponència alternativa a la de la Comissió Gestora.

Segons va dir, el partit viu una «crisi» de la qual s'ha de sortir en el 35è Congrés Federal, ja que «el projecte del 1982 està esgotat», i animà els militants de base que durant aquests dies es reuneixen en assemblees locals que «lluitin» per tal de ser delegats en la cita congressual.

L'exministra socialista, que afirmà que no s'hi presenta voluntàriament sinó perquè l'hi han empesa per guanyar el congrés amb majoria socialdemòcrata, manifestà que Felipe González «jugarà el paper que ell vulgui i abonin els militants».

Sobre la ponència «El Projecte Socialista», indicà que persegueix recompondre la disciplina, la força, la cohesió i el tarannà tolerant i fraternal del partit, superant l'etapa d'«etiquetes» en què hi ha hagut més debat de «confrontació» que d'«encontres» entre els socialistes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris