nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El fiscal imputa un delicte d'assassinat a les dues menors que mataren l'amiga a Cadis

El pare de la víctima exigirà les màximes penes per a les acusades

El Ministeri Fiscal i l'acusació particular que representa la família de Clara G.C., la jove de 16 anys assassinada a punyalades a San Fernando (Cadis) divendres 28 d'abril, imputaren un delicte d'assassinat a les dues menors detingudes com a presumptes autores del fet.

Ambdues menors comparegueren ahir davant del jutge Juan José Parra Calderón, per conèixer les imputacions que concretaren les parts, segons informà els periodistes en finalitzar la diligència judicial l'advocat de l'acusació particular José Ignacio Quintana. Els advocats de les dues detingudes, Fernando Serrano i Luis Pérez Matallana, es negaren a informar de la seva qualificació, si bé Quintana precisà que han al·legat que les seves clients «són menors d'edat, bàsicament».

Les parts han proposat la pràctica de noves proves, va dir Quintana, però no precisà quines, i els dos advocats defensors han recorregut l'acte pel qual s'ordenà dilluns l'ingrés a la presó de les dues menors, ja que ahir concloïa el termini per a això.

D'altre costat, José Antonio García, el pare de Clara C.G., la jove assassinada, manifestà ahir que demanarà les «màximes penes» per a les dues autores del crim. El pare de la víctima declarà que «exigiré al meu advocat que demani les màximes penes» per a les dues menors detingudes i es mostrà conforme amb les actuacions judicials que s'estan duent a terme i que ell estimà «correctes». No obstant això, expressà el seu «desacord» amb el fet que la nova Llei del menor, que entrarà en vigor el gener de l'any que ve, pugui aplicar-se amb caràcter retroactiu al delicte que s'imputa a les dues joves detingudes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris