cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Breus

• Política

«Millor» Govern El secretari general del Partit Popular, Javier Arenas, assegurà ahir que la formació del nou Govern central és el «millor» que podia haver decidit Aznar, i en destacà el perfil centrista. Arenas es mostrà convençut que la composició del nou Govern d'Aznar és la més idònia per «portar a terme el desenvolupament del programa d'investidura que Aznar va presentar recentment a les Corts Generals». També ressaltà «l'extraordinàriament capaços que són els individus que el composen». E. P.

Pujol al Marroc El president de la Generalitat, Jordi Pujol, expressà ahir a Fez, Marroc, la necessitat de potenciar les relacions amb el Mediterrani i, concretament, amb el Marroc. Pujol participa en una conferència internacional sobre Europa i el Mediterrani, en què aprofità per reclamar la creació d'un representant permanent dins del Govern espanyol en el diàleg amb el Marroc. En aquest sentit, Jordi Pujol reiterà la seva confiança en el nou govern per «rellançar el diàleg» en aquest àmbit i mostrà la seva voluntat que la Generalitat jugui un paper destacable. E. P.

22 indocumentats La Guàrdia Civil interceptà ahir a la matinada davant les costes de Tarifa (Cadis) una embarcació pneumàtica amb 22 marroquins indocumentats, que tractaven d'accedir il·legalment a la Península. L'expedició clandestina fou localitzada per agents del Servei Marítim de la Guàrdia Civil. Foren traslladats a la Comissaria de la Policia Nacional d'Algecires, on tramitaran la seva repatriació. EFE.

Cap successió El vicepresident primer del Govern i ministre de la Presidència, Mariano Rajoy, afirmà ahir que no es pot fer cap interpretació del seu càrrec en clau successòria i afegí que no hi ha cap decisió. A aquest respecte, digué: «jo mai no he estat en cap carrera, però segons sembla em col·loquen en totes». També aclarí que podria posar exemples que demostren que fer elucubracions o anàlisis a llarg termini té poc sentit. E. P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris