algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

El nou Govern Aznar assumí el càrrec i celebrà el seu primer Consell de Ministres

Els ministres destaquen la voluntat de diàleg i l'afany per complir els objectius

84572

José María Aznar, rodejat dels seus col·laboradors.

Els 16 ministres del nou Govern coincidiren ahir en els seus discursos de presa de possessió a destacar el diàleg i afany de superació per culminar la tasca dels seus antecessors i complir els objectius marcats per José María Aznar per a la Legislatura.

El fins dijous vicepresident primer del Govern, Francisco Àlvarez-Cascos, aprofità la presa de possessió del seu successor per destacar que és «la primera vegada» que un vicepresident del Govern no surt «per la porta falsa per raons de falta de sintonia o falta de confiança».

En l'acte, celebrat en la Sala de la Constitució del ministeri, i al qual assistí José María Aznar, el nou vicepresident primer i ministre de la Presidència, Mariano Rajoy, es comprometé a fer «l'impossible» per superar el nivell d'eficiència del Ministeri i assegurà que posarà tot el seu afany i esforç a exercir les seves noves responsabilitats «amb mesura, equilibri i també amb decisió».

En la seu del Ministeri d'Economia i Hisenda, el vicepresident segon del Govern, Rodrigo Rato, afirmà que la plena ocupació i la convergència real amb Europa en matèria de renda «han deixat de ser quimeres i han passat a ser possibles». Assegurà que el diàleg social i l'equilibri pressupostari, la reforma fiscal i l'enfortiment de la presència de l'economia espanyola en el món continuaran sent les prioritats del Govern.

En el mateix acte prengué possessió com a ministre d'Hisenda el fins ara secretari d'Estat d'Economia, Cristóbal Montoro, el qual apuntà que els nous objectius del seu Departament seran assolir l'equilibri pressupostari i completar la reforma fiscal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris