nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Breus

• AFERS EXTERIORS

Etiòpia Creu Roja Espanyola afirmà ahir que, si no s'hagués donat la veu d'alarma a Etiòpia per a l'enviament d'ajuda humanitària, «moltes més persones haurien mort», segons un delegat de l'organització a Addis Abeba, Alfredo Langa. «Per primera vegada estam pal·liant» la fam a Etiòpia, «estam davant una situació que era reversible», declarà Langa, per subratllar la importància d'haver donat la veu d'alarma. «La gent està en condicions molt precàries», i molta gent està morint, argumentà.E.P.

• CRÒNICA NEGRA

Dos morts Dues persones moriren ahir en el transcurs d'una baralla desencadenada en el campament romanès de San Roque, situat al quilòmetre 12 de la N-I, carretera de Burgos, segons informaren fonts del Telèfon d'Emergències de la Comunitat de Madrid 112. Les víctimes podrien ser de nacionalitat romanesa i establertes en aquest campament.E.P.

• POLÍTICA

Llengües La presidenta del Senat, Esperanza Aguirre, afirmà ahir que «hem de promoure les altres llengües cooficials, que són una riquesa per a tots, però també utilitzar aquest gran avantatge que és que tinguem una llengua comuna». En una entrevista publicada a «La Vanguardia», Aguirre afirma que «les llengües diferents del castellà no només hem de respectar-les i garantir que es preservin, sinó que dins el possible hem de promoure-les», però per altra banda «això és un Parlament, i parlamentar vol dir debatre, discutir, per tant és necessari entendre's, i el matís és important que es pugui fer en una llengua comuna».E.P.

• CATALUNYA

Passa endavant El president del Partit Popular de Catalunya, Alberto Fernández Díaz, considera que «una possible entrada de Convergència i Unió en el Govern central seria un pas endavant cap a un projecte compartit d'Espanya, més enllà de la governabilitat». Fernández Díaz entén que la participació de CiU al Govern seria anar molt més enllà d'un simple suport a la investidura.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris