nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

Breus

• ECONOMIA

Telefònica es retira de licitació Telefònica decidí retirar-se de la licitació per una de les llicències de telefonia mòbil UMTS al Regne Unit, després que la seva darrera oferta d'1'013 bilions de pessetes per la llicència de tipus C fos superada per l'operadora britànica de cable NTL Mobil amb una licitació d'1'039 bilions de pessetes. L'operadora assegurà que el preu assolit per les llicències, que han superat ja el bilió de pessetes per a la més barata, «fa inviable la rendibilitat de la inversió i no generaria valor per als accionistes», per la qual cosa «valora altres oportunitats més atractives de creixement».E.P.

• TRIBUNALS

Denúncies contra advocats Els afectats per la síndrome tòxica de l'oli de colza desnaturalitzat han presentat denúncies contra alguns advocats que els representen, per desacord amb les minutes que han de pagar-los. Les denúncies han estat presentades per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) i l'Associació d'afectats per la síndrome tòxica. L'OCU acusa un advocat, Javier Langa, d'estafar els afectats cobrant-los un 3% de les indemnitzacions rebudes.EFE.

• EUSKAL HERRIA

Probable suport del PSE El president del Parlament basc, Juan María Atutxa, afirmà ahir que té «indicis prudents i discrets» de la possibilitat d'aconseguir del PSE-EE un suport al Govern basc. Atutxa considera difícil reconstruir l'acord parlamentari amb EH, si no hi ha «una paralització de la violència». Assenyalà que ara s'escolten per part de certs partits polítics «legítimes veus, encara que excessivament repetitives» en favor que el lehendakari, Juan José Ibarretxe, avanci les eleccions autonòmiques.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris