cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Les Balears, Astúries i la Rioja votaran en contra de l'informe de Gutiérrez

El sector crític de CCOO demana al sindicat un gir cap a l'esquerra

Les úniques delegacions de CCOO que votaran en contra de l'informe de gestió del secretari general sortint, Antonio Gutiérrez, seran les dels pensionistes i jubilats de les Balears, Astúries i la Rioja, anunciaren els seus respectius portaveus en el ple del Congrés Confederal.

Els representants de les 29 delegacions de CA i federacions que assisteixen al VII Congrés Confederal de CCOO valoraren i criticaren en les seves intervencions l'informe d'Antonio Gutiérrez, que serà votat oficialment i en sessió plenària avui.

Segons Agustín Moreno, representant crític de Madrid, no es pot dir que CCOO «va bé», ja que no s'ha avançat en les reivindicacions sindicals.

Prova d'això, va dir, ha estat la «pau inexplicable» del sindicat en els darrers quatre anys, aspecte que els treballadors han percebut i la conseqüència directa del qual ha estat el retrocés de CCOO davant UGT en les darreres eleccions sindicals.

No obstant això, i encara que segons el representant de la majoria a Madrid, Rodolfo Benito, aquesta delegació aprovarà l'informe, reconegué que l'afiliació encara és baixa i que existeixen dificultats en les relacions que manté el sindicat amb els treballadors.

Des d'Andalusia, el representant «crític» Antonio Torrijos assenyalà que «conèixer el personatge "Gutiérrez" feia preveure el cop d'efecte» del seu informe. Torrijos va ser escridassat en un moment de la seva intervenció en el qual va dir que el discurs de Gutiérrez sonava a demanda d'ocupació: «al·lot llest», amb coneixements socials i polítics, «lliure de compromisos, s'ofereix».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris