muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Breus

• ECONOMIA

Cotes de divendres a la Borsa El mercat madrileny quedà ahir en les cotes de l'obertura tot i el bon to mostrat en el seu inici i els avançs de títols com Telefònica, BBVA o BSCH. El retrocés d'altres «pesos pesants» del parquet com Repsol o Gas Natural i l'obertura baixista del Nasdaq han desfet els guanys i han deslluït de passada l'estrena del Nou Mercat. L'Índex General retallà en a penes 0'50 unitats, el 0'05 per cent, per quedar en els 1.072'43 punts, encomanada per les primeres retallades del mercat nord-americà de companyies de tecnologies.E.P.

• EMPRESES

Norniella, nou president d'Azucarera El president del Consell Superior de Cambres de Comerç, José Manuel Fernández Norniella, va ser nomenat nou president d'Azucarera Ebro Agrícolas, després de la junta general d'accionistes en la qual Vicente de la Calle anuncià públicament la seva dimissió per «pressions internes i externes». Aquest nomenament es produeix després que la setmana passada les caixes de Castella i Lleó, Patrimoni, el grup francès Saint Louis i el kuwaitià Kio firmessin un acord per posar al capdavant Fernández Norniella.E.P.

• AFERS EXTERIORS

Aznar dóna suport a Eslovàquia El president del Govern espanyol en funcions, José María Aznar, va dir ahir al primer ministre d'Eslovàquia, Mikulas Dzurinda, que Espanya dóna suport perquè el seu partit entri en la UE i l'OTAN quan estigui preparat i afirmà que veu positiu que la Unió Cristiano Demòcrata Eslovaca (SDKU) s'integri en el PPE. Aznar començà la seva visita oficial a Eslovàquia amb una entrevista en la seu del Govern eslovac, on conversà durant més d'una hora amb Dzurinda.E.P.

• EDUCACIÓ

Dades de la Selectivitat El descens en la natalitat comença a notar-se també en la Universitat. Segons les dades que maneja l'Institut Nacional d'Estadística (INE), el nombre d'alumnes que es matricularen el 1999 per fer Selectivitat va ser un 1'7 per cent menor que l'any anterior. D'aquests, superaren les proves un 77 per cent; mitja obtinguda entre el 79 per cent d'aprovats de les dones i el 75 per cent dels homes.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris