algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El comitè executiu de CDC dóna un vot de confiança per a la investidura d'Aznar

Això es va decidir en el transcurs d'una llarga reunió que es perllongà més de cinc hores

Després d'una llarga reunió de quasi cinc hores el comitè executiu de CDC optà ahir per donar un vot de confiança perquè tant el secretariat del partit com el grup parlamentari puguin donar suport a la investidura de José María Aznar a la presidència del Govern.

Pere Esteve, secretari general de CDC, llegí després de la reunió un comunicat en que se limitava assegurar que s'havia decidit traslladar al Consell Nacional d'avui totes les postures que havien aflorat durant la reunió d'ahir i que després d'això s'escoltaria tot el que s'hagués de dir en el Consell Nacional.

Això no obstant, un membre del comitè executiu assegurà que tot i que s'havien produit postures divergents, el to general de la trobada era donar un vot de confiança tant al secretariat del partit com al grup parlamentari convergent perquè poguessin escoltar el discurs d'investidura d'Azanr i votar afirmativament.

Per tant, Jordi Pujol traslladarà al Consell Nacional totes les postures discutides ahir, s'escoltarà després als membres del Consell Nacional i finalitzat aquest procés el secretariat de CDC presentarà la seva proposta.

Pere Esteve assegurà que la reunió havia estat llarga, «ja que han parlat quasi tots els membres de l'executiva del partit», però no volgué o es negà a revelar quines havien estat les postures que havien aflorat durant el debat, que es prolongà tres hores més del que resulta habitual.

La principal inquietud d'una part del partit és que aquesta vegada el suport a Aznar es produeix sense un pacte previ que garanteixi contrapartides per part del PP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris