cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Aznar adverteix de l'«autocomplaença» en el seu 10è aniversari de lideratge en el PP

El president demana la major exigència perquè l'Estat aprofiti totes les oportunitats

El president del Govern en funcions, José María Aznar, advertí ahir a Sevilla el seu partit que després de la victòria electoral del passat 12 de març no poden caure en l'«error de l'autocomplaença, sinó que han de ser més exigents que mai» per aconseguir l'oportunitat històrica que l'Estat espanyol té per davant.

Recolzat en un crossa, a causa de la seva recent intervenció de menisc, José María Aznar acudí a la capital sevillana per celebrar el desè aniversari del Congrés celebrat el 1990 a Sevilla, en el qual José María Aznar va accedir a la Presidència del partit i va posar les bases perquè el PP arribàs al Palau de la Moncloa el 1996. Aznar va estar acompanyat per tots els membres del seu Gabinet en funcions i per la direcció del partit.

Durant la seva breu intervenció, més curta que de costum, ja que "segons va dir" era el primer acte en el qual intervenia sobre una única cama, Aznar recordà el que va suposar per a l'evolució posterior del partit aquell congrés de 1990, encara que parlant sempre en clau de futur. Així, el cap de l'Executiu, després de donar les gràcies a tots els que han col·laborat en aquesta dècada en els èxits del PP i recordar als que ja no hi són, especialment els que van morir per actes terroristes, Aznar indicà que «això no és un acte de record, sinó de futur».

Advertí a continuació que el pitjor error seria l'autocomplaença, subratllant que han de ser més exigents que mai perquè tenen per davant la major oportunitat que aquest país ha tingut en molt de temps. Afegí que per abordar aquells objectius governaran per a tothom i a través del diàleg. «Volem governar amb tots. No hi som per commemorar records, ni gaudir molt dels èxits, sinó per aconseguir nous objectius», argumentà.

Afegí que havia tingut una meravellosa experiència de govern durant quatre anys, amb una majoria simple, i que ara hi haurà una experiència, que està segur que serà bona per a Espanya, amb una majoria suficient.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris