algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Aznar creu ridícul plantejar el tema de la llei d'estrangeria com a debat entre «progres»

Cascos assegura que obrir les fronteres per sobre de les nostres capacitats és una «irresponsabilitat»

El president del Govern, José María Aznar, assegurà ahir, que enfocar totes les qüestions entorn de la llei d'estrangeria «sobre la base de suposats debats entre 'progres'» és una de les coses «mes ridícules» que es poden fer en la vida política.

Aznar subratllà que la llei d'estrangeria és una qüestió «extraordinàriament important i greu; per la qual cosa apel·là al principi de responsabilitat de tots, Govern i PP, com a millor fórmula per treballar i aconseguir una bona Llei, en els tràmits que en resten en el Senat.

Després de reiterar que l'Executiu desitja que es modifiqui l'actual legislació sobre immigració, perquè «no és bona», incidí en el fet que les modificacions que se'n facin hauran de seguir les orientacions de Tampere; ja que seria «bastant absurd» que després d'haver estat Espanya i ell mateix els que sol·licitaren la celebració d'un Consell Europeu dedicat exclusivament als assumptes de seguretat, llibertat i Justicía, fos ara el nostre país, que en qüestionàs els esmentats resultats.

El vicepresident primer del Govern, Francisco Àlvarez Cascos, assegurà ahir que «obrir les fronteres espanyoles per sobre de la proporció de les nostres capacitats» és una «irresponsabilitat» i una «utopia». «El problema d'una llei d'estrangeria és que un no pot oferir el que no té», digué Àlvarez Cascos; i destacà que no es poden obviar les conclusions de la Cimera de Tampere. Finalment subratllà que «gràcies al Govern del PP», els il·legals «tenen cartilla d'atenció sanitària i drets reconeguts»

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris