algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

El PP avantatja el PSOE per 4'8 punts en intenció de vot, segons el CIS

El PP diu que la gestió d'Aznar és «cada dia més valorada pels espanyols»

El Partit Popular supera per 4'8 punts el Partit Socialista en intenció de vot, segons l'últim sondeig del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) que presentà ahir en el Congrés dels Diputats el secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, José María Michavila. Així, si ara se celebrassin eleccions el PP obtindria el 40'6 per cent dels vots i el PSOE el 35'8 per cent, mentre que Esquerra Unida aconseguiria el 6'8 per cent. Els partits nacionalistes, CiU i PNB, treurien el 4'5 per cent i el 1'2 per cent dels vots, respectivament.

El líder més valorat és el president del Govern, José María Aznar, amb 4'76 punts, seguit del secretari general del PSOE, Joaquín Almunia, que obté 4'54 punts. A més, el 36'2 per cent dels espanyols confia molt o bastant en Aznar, el 35'8 per cent té poca confiança en ell i el 20'9 per cent gens. Respecte del líder socialista, el 22'2 per cent li atorga la seva confiança, el 42'9 per cent reconeix que n'hi té poca i el 22'4 per cent que gens.

Per altra banda, el 35'8 per cent dels enquestats considera que la gestió del Govern és bona o molt bona, davant del 16'2 per cent que la qualifica de dolenta o molt dolenta. No obstant això, un 41 per cent creu que és regular i el 12'2 per cent que és dolenta o molt dolenta. Quant a la tasca del PSOE com oposició, el 45'5 per cent la considera regular, el 13'9% la valora de forma molt positiva i el 28'1% la valora dolenta o molt dolenta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris