algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Els consellers de Telefònica donen suport a les «stock options»

El president, Juan Villalonga, rebé una crítica constructiva

Telefònica visqué ahir el seu primer consell d'administració després de la polèmica generada pels plans d'opcions sobre accions (stock options) que l'operadora establí per a cent dels seus directius. Els consellers insistiren durant la reunió que es tracta d'un sistema necessari per competir amb altres grans companyies, però demanaren al president, Juan Villalonga, un major esforç per explicar-ho a la societat i una major transparència, informaren fonts pròximes al consell.

El consell començà a les deu del matí en un clima de certa tensió que es fou dissipant a mesura que es desenvolupava la reunió.El president de Telefònica, Juan Villalonga, defensà aquest sistema de retribució variable al·legant que és una pràctica comuna en les principals empreses competidores del sector i destacà les seves tesis que es tracta d'una polèmica política. A més, Villalonga informà els consellers de la petició d'un informe a la Comissió Olivencia sobre aquest sistema de retribució de directius.

Després de realitzar la seva exposició, Villalonga demanà l'opinió de tots i cadascun dels consellers de l'entitat. Segons les mateixes fonts, les opinions dels consellers foren coincidents en la defensa del sistema d'stock options. Assenyalaren que es tracta d'un sistema correcte al qual Telefònica no pot renunciar, si vol competir amb companyies semblants. No obstant això, els consellers coincidiren a demanar a Villalonga un esforç addicional per realitzar davant la societat una defensa «tècnica i profunda» del sistema.

A més a més, ressaltaren que és necessari millorar la transparència dels plans, que se sàpiga qui i quant cobra, i varen sol·licitar que aquest sistema de retribucions s'ampliï perquè puguin participar-hi altres treballadors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris