algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Breus

• CRÒNICA NEGRA

Apareix la jove desapareguda El cadàver de la jove desapareguda a Bilbao durant la matinada de dissabte a diumenge fou localitzat a les sis d'ahir horabaixa en un petit talús de la muntanya Artxanda, Bilbao, en un pinar al costat de les pistes d'exàmens de les autoescoles, segons confirmà l'Ertzaintza. Aquesta jove tenia 19 anys i era estudiant de la facultat de Sarriko de la Universitat del País Basc. La seva desaparió havia estat denunciada pels seus familiars i, ja durant el diumenge havien aparegut diferents peces de roba de la jove. EFE.

• POLÍTICA

PSOE: «La corrupció té nom del PP» El portaveu del PSCL-PSOE a les Corts de Castella i Lleó, Jaime González, exigí ahir al PP que expliqui com s'ha finançat aquesta comunitat perquè considera que la «corrupció» té en aquesta regió «el nom» d'aquest partit. González digué a Valladolid, en relació amb la suposada entrega de 450 milions de pessetes del financer Javier de la Rosa a l'empresari lleonès Antonio Fernández Díez, que «la corrupció té el nom del PP». Sobre altres suposades irregularitats financeres, el dirigent socialista al·ludí a «Aznar i al cas de la construcció» de Burgos, «Aznar i el cas Zamora» i «Aznar i Pérez Villar». EFE.

Protestes del sector de drassanes Els treballadors d'Astilleros de Sevilla es tancaren ahir durant prop de cinc hores a la seu del PP andalús en protesta contra la falta de suport del Govern central davant la Unió Europea i, després de tallar el trànsit, provocaren un altercat amb la Policia en intentar entrar de nou a l'edifici. Aquesta protesta coincidí amb l'aturada de dues hores convocada a tot el país. EFE.

Terra es recupera Els títols de la companyia d'Internet Terra recuperaren ahir prop d'un 10 per cent, gràcies a la major demanda d'accions pels inversors que no han pogut aconseguir en el seu moment les participacions que desitjaven. Terra es revaloritzà un 9'92 per cent, amb la qual cosa el preu dels seus títols tancà en 30'80 euros (5.125 pessetes). La cotització, que ha estat per sobre del tancament de divendres (en 28'02 euros), acusà una forta oscil·lació entre un màxim de 28'8 euros i un mínim en 31'01 euros. Segons aquests canvis, els títols registraren una volatilitat pròxima al 7'7 per cent. E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris