algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

El Govern es decideix per esmenar la Llei d'estrangeria al Senat

Piqué nega que el projecte hagi creat discrepàncies internes a l'Executiu

El portaveu del Govern, Josep Piqué assegurà ahir que la posició del Govern per la reforma de la Llei d'estrangeria és «absolutament homogènia i unànime» i que és conscient de la necessitat de modificar la legislació vigent, però matisà que l'Executiu entén que tal com està en aquest moment l'articulat de la Llei requereix una reflexió que es pot realitzar a través de les corresponents esmenes en el tràmit al Senat.

En aquest sentit, assenyalà que el Govern ha expressat als grups parlamentaris la conveniència que la Llei que en resulti surti d'una reflexió profunda que introdueixi tots els elements i els que el Govern ara pugui incorporar a la llum dels esdeveniments. «Esperam que en surti una bona Llei que sigui la que necessita la societat espanyola, coherent amb l'entorn europeu i que sigui ben entesa pels ciutadans, que no generi, d'una banda, sentiments d'inquietud i que no alimenti actituds racistes i xenòfobes, ara minoritàries a Espanya, i que simultàniament sigui un testimoni de solidaritat respecte dels immigrants i de comprensió respecte de les seves necessitats», comentà.

Així, la secretària general del PSOE en el Congrés, María Teresa Fernández de la Vega, considerà ahir que Aznar «ha posat fre» a la reforma de la Llei i ha deixat, una vegada més, que triomfin els aspectes econòmics i d'ordre públic sobre els socials, per als quals no té polítiques.

Finalment, el coordinador general d'IU, Julio Anguita, qualificà ahir la proposta de modificació de la Llei d'estrangeria de «disbarat lògic i conseqüent amb la política del PP». Anguita retragué al PP el fet que «a Espanya li hagi tocat el paper ingrat de ser el gendarme i amb gran satisfacció per part dels poders públics d'abans i d'ara».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris