algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

Pujol governarà sense pacte estable almenys fins les eleccions generals

Creu que el pacte a dues bandes no suposa contradiccions per a ningú

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, anunciarà la propera setmana el seu nou Govern, que tindrà un caràcter monocolor, ja que té intenció de governar en solitari i sense acords estables almenys fins després de les eleccions generals de la pròxima primavera.

Pujol prendrà possessió del càrrec la setmana que ve, quan el rei hagi rebut el president del Parlament, Joan Rigol, que li comunicarà l'elecció del candidat de CiU, i quan el BOE hagi publicat el decret. Una vegada que n'hagi pres possessió, Pujol té la intenció de no demorar l'anunci del seu nou Govern, segons les previsions que estudia el departament de Presidència de la Generalitat.

Així, en una entrevista a TV3, el president català va dir que «no fa falta que em parlin de govern fins després del dia de presa de possessió». «Cada cosa al seu temps, i serà llavors l'hora de fer el canvi de Govern», indicà Pujol, qui insistí que, «mentrestant, ja els avanç que fins aquell dia no parlaré».

Quant a la seva investidura, el president de la Generalitat afirmà que ha estat «el millor resultat que podíem aconseguir», i que «ningú no pensava que es pogués assolir llevat de nosaltres». Per això expressà la seva «satisfacció» i també la seva «felicitació als negociadors».

Rebutjà que aquest pacte de dues bandes suposi una «contradicció» de la coalició. «Es podria considerar en tot cas una contradicció entre ERC i el PP, però jo crec que tampoc», va dir, i indicà que «s'han mantingut fidels a la seva línia» i que «nosaltres no ens hem contradit amb el nostre programa i crec que ells tampoc».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris