cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

El regidor del PP de Sanlúcar ratifica davant el jutge l'intent de suborn del PSOE

El regidor del PP de Sanlúcar de Barrameda (Cadis) Manuel Ramírez ratificà ahir davant el jutjat d'instrucció número 2 de la localitat els fets que relatà en la seva denúncia contra dirigents del PSOE local, que presumptament intentaren subornar-lo amb 50 milions de pessetes.

Ramírez comparegué durant tres hores i mitja davant el titular d'aquest jutjat, Sergio Escalona, en qualitat d'imputat i acompanyat de la seva advocada, Carmen Ramírez, que digué en concloure la diligència que el seu «client ha dit davant el jutge tota la veritat, no ha tengut res a amagar».

No obstant això, l'advocada Teresa Agudo, que representa l'acusació particular que exerceix el PSOE, afirmà que hi hagué preguntes «clau» davant les quals Ramírez «ha mantingut silenci total» acollint-se al seu dret a no declarar i que en les seves respostes hi hagué «contradiccions importants».

El mateix Ramírez anuncià que compareixerà el pròxim dimecres en la comissió municipal d'investigació oberta per aclarir aquests fets.
Ramírez denuncià el 17 d'octubre que el llavors secretari d'organització de l'agrupació local del PSOE, Rafael García Raposo, li oferí cinquanta milions de pessetes, una ocupació i un càrrec polític perquè no fos present en la moció de censura presentada contra el batle, Agustín Cuevas (PSOE).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris