algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
19°

Aznar acusa el PSOE d'estar desesperat per «trobar un escàndol» en el cas de Telefònica

Almunia: «El Govern confon 'amistat i privatització'»

El president del Govern, José María Aznar, digué ahir que no està satisfet amb la regulació dels plans d'«stock options» i, després de recordar que el PP ha proposat reformes legislatives, lamentà que el PSOE "que votà en contra de les modificacions de l'IRPF acordades" estigui «desesperadament en recerca d'un escàndol per arribar a les eleccions».

Aznar féu aquestes consideracions davant el ple del Congrés en resposta a una pregunta del secretari general del PSOE, Joaquín Almunia, qui li demanà la seva opinió sobre el succeït a Telefònica amb aquests plans i expressà la seva convicció que el conegut és només «la punta d'un iceberg».

El cap de l'Executiu reconegué que no està satisfet amb l'actual regulació dels plans d'opcions sobre accions pels quals ja s'han plantejat una sèrie de reformes en la llei del mercat de valors, en la de societats anònimes i en la de l'IRPF amb què confia que hi hagi una millora.

En la seva intervenció, Aznar criticà l'actitud del PSOE pel fet que estigui «desesperadament en recerca d'un escàndol per arribar a les eleccions» i la confusió que, al seu parer, té Almunia sobre «el públic i el privat». El secretari general del PSOE assegurà en el seu torn de rèplica que el debat no és l'existència o no d'aquests plans, sinó el fet que facin «multimilionaris» el president de Telefònica «i uns pocs».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris