muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Breus

• CATALUNYA

Surten de presó Tots els joves que estaven empresonats a conseqüència dels disturbis ocorreguts el dia de la Hispanitat al barri de Sants de Barcelona sortiren ahir de presó després que la jutgessa Remei Bona ordenàs la seva posada en llibertat amb càrrecs. Cinc dels 12 joves que encara s'estaven a la presó es trobaven a Trinitat, on els esperaven un grup d'amics i familiars. Altres dos estaven a Brians, dos a Quatre Camins i tres al·lotes a Wad-Ras. La jutgessa ha modificat la seva decisió inicial que ordenava l'ingrés a la presó dels detinguts al·legant que l'alarma social provocada pels disturbis al barri de Sants s'ha «mitigat», encara que manté per a tots les imputacions per associació il·lícita.E.P.

• ECONOMIA

Execució El portaveu de Pressuposts del Grup Parlamentari Socialista, Àngel Martínez Sanjuán, manifestà ahir que les dades sobre l'execució pressupostària fins al setembre d'aquest any posen de manifest «la mala gestió de l'Executiu que no està d'acord amb les necessitats de l'Estat».E.P.

Telepizza El president de Telepizza, Leopoldo Fernández Pujals, decidí abandonar l'accionariat de la seva companyia, de la qual actualment obstentava el 30'25% del capital social.E.P.

• POLÍTICA

Dopatge El Consell de Ministres aprovà ahir la modificació del Reial Decret de 1996 sobre el règim d'infraccions i sancions per a la repressió del dopatge, per ampliar l'àmbit disciplinari a l'entorn dels esportistes que conformen els metges i auxiliars.E.P.

• JUSTÍCIA

Incendi del Liceu El judici per l'incendi que va destruir el Gran Teatre del Liceu el 31 de gener de 1994 se celebrarà finalment el pròxim 17 de gener de l'any 2000 al Jutjat Penal número 23 de Barcelona i està previst que es prolongui durant diversos dies. El judici arribarà quan faltin pocs dies per al sisè aniversari del fatal incendi i als pocs mesos de la inauguració després de la reconstrucció.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris