nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

La reforma de la Llei d'Estrangeria perilla

L'estat de l'economia espanyola no permet que s'hi facin gaire modificacions

La reforma de la Llei d'Estrangeria, sobre la qual els grups parlamentaris del Congrés han arribat ja a un acord, pot, no obstant això, no ser aprovada abans de la dissolució de les Corts, pels problemes que han plantejat diferents ministeries pel cost d'alguna de les mesures que inclou.

Fonts parlamentàries es referiren a aquestes «objeccions» de l'àrea econòmica del Govern. També el ponent del PP en aquesta llei, Diego Jordano, reconegué que mesures com l'ampliació de la cobertura sanitària o el reconeixement del dret a l'educació per als immigrants, suposen un cost; i que l'encaixament pressupostari d'aquest s'ha d'analitzar amb deteniment.

Jordano assegurà que la voluntat del seu grup és aconseguir l'aprovació de la Llei, i que encara existeixen possibilitats d'aconseguir-ho.
D'altra banda, agents de la Guàrdia Civil detingueren el dimecres passat 67 immigrants il·legals a Fuerteventura, en col·laboració amb membres dels cossos de policia local.

A més, aquest cos policial detingué 16 menors, immigrants il·legals; i 4 ciutadans procedents del Magrib, responsables, segons sembla, del trasllat de persones il.legal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris