algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El PSOE farà d'acusació particular contra el seu regidor que intentà comprar-ne un del PP

Els socialistes diuen que no tenen res a veure amb el suborn mentre que el PP desconfia que l'edil actuàs per si mateix

El secretari de Política Autonòmica del PSOE, Ramón Jauregi, assegurà que la seva formació no té «res a veure» amb l'intent de compra per part del regidor socialista Rafael García Raposo a un del PP perquè no votàs a favor d'una moció contra el PSOE. Jauregi afegí que la voluntat del partit és de comportar-se «amb absoluta claredat» en aquest tipus de temes que «es demostra amb el fet que ens presentarem com a acusació particular contra el regidor».

També el secretari de Política Municipal, Alfonso Perales, rebutjà l'actuació de García Raposo. Quant a la procedència dels 50 milions oferits per García Reposo al regidor del PP, assenyalà que el PSOE, en presentar-se en el procés com a acusació particular, pretén posar de manifest que aquests doblers no correspon de cap de les maneres al partit.

Segons la denúncia interposada diumenge davant el jutjat de guàrdia de Cadis pel PP d'Andalusia, el secretari d'organització del PSOE de Sanlúcar, Rafael García Raposo, havia oferit al regidor del PP Manuel Ramírez Rodríguez 50 milions de pessetes, un contracte de treball, un lloc en la candidatura del PSOE a les municipals del 2003 i un bitllet d'avió a Lisboa per a ell i per a la seva esposa perquè no acudís ara al ple de la moció de censura.

Mentre, el portaveu del PP, Rafael Hernando, demanà explicacions al PSOE sobre la procedència dels 50 milions de pessetes. A més, afirmà que Alfonso Perales hauria de confessar el que sap realment perquè en el PSOE de Cadis «no es mou una mosca sense que ell no ho sàpiga, i a més el batle de Sanlúcar és amic personal de Perales i un destacat dirigent provincial».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris